Welcome to lark3ri.fi
FI / EN

Huomioithan

Tässä osiossa tuon ajatukseni esille, jakaen ne kaikille, toivoen että näistä teksteistä voi olla hyötyä muillekkin ihmisille. Tuon ajatuksiani myös esille sen takia että minun kuva ihmisenä olisi helposti ymmärrettävissä nuorisotyössä ja työnhaussa koska tarvitsen tukea ja ohjausta potentiaalini esilletuomisessa ja positiivisen asenteen säilyttämisessä.

Jos tunnet herkäksi omien mietteittesi ja näkemystesi vertailun muiden ihmisten näkemyksiin ja mietteisiin niin en suosittele lukemaan tämän osion tekstejä koska nämä ovat minun omia ajatuksiani minun elämästäni, minun mietteitäni siitä miten itse olen kasvanut ihmisenä ja näen ne itselleni hyödyllisenä ja voimaannuttavina ajatuksina.

Sen sijaan, jos pystyt osoittamaan tietynlaista avoimuutta ja avointa mieltä siitä että jokaisella ihmisellä on oma elämä ja omanlaiset näkemykset maailmasta niin olen varma siitä että voit ymmärtää ja löytää ajatuksistani ja mietteistäni, mitä näillä sivuilla kerron, mielenkiintoisia kohtia ja juttuja mitä saattaa olla mielenkiintoista lukea.

Kiitos ymmärryksestäsi.

Please note

In this section I bring up my thoughts, sharing them with everyone, hoping that these thoughts can be useful to other people as well. I also bring up my thoughts because my image as a person would be easily understood in youth work and job search because I need support and guidance in highlighting my potential and maintaining a positive attitude.

If you feel sensitive to comparing your own thoughts and views to other people, then i don't recommend reading the texts in this section because these are my own thoughts about my life, my thoughts about how i myself have grown as a person and i see them as useful and empowering thoughts for myself.

Instead, if you can show a certain kind of openness that everyone has their own life and their own views of the world, then i am sure that you can understand and my thoughts can be interesting to read.

Thank you for your understanding.

Lisää musiikkia

Musiikki on ollut minulle tärkeä osa rauhoittumista ja asioiden käsittelemistä ja tässä onkin tähän aiheeseen sopivaa musiikkia muutama kappale. Valitsin nämä aivan tätä ajatusta ajatellen että mikä on se minun syvin tunne siitä miten ajatella elämää ja miten pärjätä itsensä kanssa. Pyrin ajattelemaan myös sitä miltä se saattaisi tuntua toisen mielestä. Mielestäni nämä valitsemani kappaleet tuovat näitä tunteita ja ajatuksia parhaiten esille.

Toivon että näitä musiikki kappaleita ei otettaisi niin vakavasti että jos tämä nyt ei olisi täsmälleen sinun tyylisi musiikki genreä niin et millään voisi kuunnella näitä tai ymmärtää sitä tunnetta mitä yritän näillä tuoda esille. Olen itsekkin huomannut sen että kuuntelen nykyään paljon enempi monenlaista erilaista musiikki tyyliä ihan metallista tälläiseen ja kantriin.

Merkittävä asia on ainoastaan se että miltä musiikki tuntuu. Sitten jälkeenpäin vasta kannattaa laittaa merkille ja huomata että mitä genreä sitä tuleekaan kuunneltua, jos sellaista haluaa laittaa merkille. Näin et ole itse itsesi tiellä olemaan avoin hyödyllisissä asioissa ja tämä soveltuu kaikkeen elämässä kunhan et tavoittele mahdottomuuksia vaan pidät kauaskatseisen näkemyksen tulevasta ja pohdit ja sovellat nykyisyyttä sen mukaan mitä nyt voit tehdä, niin hyvin kuin osaat, saavuttaaksesi sen mitä ajattelet tulevaisuudessa saavuttavasi, näin todella yksiselitteisesti esille tuotuna. Tässä on todella hyvä video tästä aiheesta mitä suosittelen katsomaan.

Se ei ole sen vaikeampaa mutta sen toteuttaminen voi olla silti haasteellista ihmisestä riippuen mutta edelleen täysin mahdollista jokaisen kohdalla. Niinkuin musiikistakin, sinun pitää vain löytää oma tyyli olla oma itsesi ja sen oman tyylin löytäminen voi kestää pitkäänkin. Tie sen löytämiseen voi olla hankala ja monttuinen mutta edistyt pala palalta ja askel askeleelta jatkuvasti.

Itse olen ollut genreistä tietämätön aina ja vasta nykyään hiukan osaan ajatella sitäkin että mitä genreä kuuntelen, miltä suunnalta sellaista hyvän kuuloista musiikkia tuntuu tulevan eniten. Jos musiikki tuntuu hyvältä niin silloin se on hyvää.

Usein myös tunne on hyvin suuresti mukana kun kuuntelen musiikkia. Musiikki vaikuttaa minuun herkästi tosi vahvasti ja se on merkittävänä osana henkistä hyvinvointiani, se elämän halu ja tunne mikä lähtee itsestä sisältä ja se mitä olen ulkoisesti. Nämä kappaleet valitsin siksi koska ne saavat aina minut herkistymään sille ajatukselle miten hyödyllistä elämä onkaan vaikka se toisinaan voi tuntua, minun tapauksessani etenkin menneinä aikoina, hyvin rasittavalta ja erittäin haastavalta.Kuuntelen yleensä kappaleita missä ei ole ole sanoja eikä lauleta jotta voin itse rauhoittuessani ajatella mitä se musiikki tuo mieleen tai pohtia hankalia asioita rauhallisesti ja johdonmukaisesti koska se musiikki luo johdonmukaisuutta ja rauhallisia näkökohtia siihen mitä pohtii. Jos on joku vaikea ajatus mitä ajatella niin tällaisen musiikin kautta voin ikään kuin irtaantua itsestäni. Voi nähdä itsensä ulkopuolisen silmin ja jättää sen jännityksen mitä muuten kokisin siitä hankalasta tilanteesta mikä kuitenkin pitää hoitaa.

Niin hankalia tilanteita on enää harvemmin mutta lauluton musiikki silti edelleen on minulle helposti rauhoittava kiva juttu. Vaikka en niin tarvitsisikaan rauhoittumista niin tällainen musiikki on silti välillä mielekästä kuunnella kun voi kuvitella itse miltä se tuntuu ja esimerkiksi missä kuvittelee olevan sen musiikin ajan rauhoittumassa, jossain hyvässä ja kivassa rauhallisessa paikassa.


Seuraava kappale tuo minulle mieleen märän, kuuraisen aamu metsän kesällä tai aamuisen kuuraisen märän ruohikko pihan pensaikkoineen ja kukkineen: On viileä aamu, aurinko on alkamassa paistamaan ja auringon valo säihkyy jo kuusi ja mänty metsikön takaa kuuraiselle pihanurmelle. Jäinen nurmikko rapisee jalkojesi alla, ja odotettavissa on lämmin kesä päivä. On todella hiljaista koska linnutkaan eivät vielä ole edes alkaneet kunnolla laulamaan koska on niin aamu.

Kuura ja jää ovat parhaillaan alkaneet sulaa puista ja pensaikoista niin miten aurinko niitä sulattaa. Näet miten kauniisti höyry nousee maasta ja kaikesta mikä on ollut yöllä kuuran peitossa. Huomaat miten paljon elämää luonto on täynnä. Lähellä voi jopa peura rouskia ruohoa eikä se ole vielä huoamnnut sinua koska olet aivan hiljaa ja vain olet ja ihailet ja tunnet sen rauhaisan olon mikä täyttyy sisälläsi.Nykyään kuuntelen erilaisia kappleita ja otan ne taiteena koska ne on taidettakin. Tämä alla oleva kappale tuo mielestäni hyvin esille sen tuskan mitä voi kokea ja video tuo esille sen että todellinen mahdollisuus on vain jatkaa vaikka asia mitä kokee tuntuisikin erittäin vaikealta ja tuskaiselta. Tykkään tästä kitaran ja rytmin synkkyyden syvyydestä ja voimasta.Tässä kappaleessa on tosi vahva saundi ja hyvät sanat. Se miten itse tämän koen on niin että vanhoja virheitä ei tarvitse toistaa tai tuoda nykyisyyteen ongelmana. Läheistesi ei tarvitse kokea sitä mitä olet itse kokenut ennen eikä sen taritse olla osana sinun nykyisyyttäsi. Sinä ohjaat omaa elämääsi eikä kukaan muu joten elä elämääsi hyvin. Kuten kappaleen sanatkin yhdessä kohtaa kuuluvat että "Feet to the fucking earth. My hands won’t fail".Tässä on sitten vähän erilaisempaa omalla tavallaan rennompaa ja ikään kuin boostaavaa tekemään juttuja innokkaammin ja jättämään murheet sikseen, ottamaan vähintäänkin rennommin.

« Back | ↑ Top